Nyíltlevél

Javaslatok és panaszok helye, olyan cégeknek, kiknek nincs vagy nem elérhető az ügyfélszolgálata. Küldd el Te is az észrevételed, itt nyíltan beszélhetsz! Remélem, hogy ezzel a fórummal hozzájárulunk a szolgáltatások minőségének javításához. Megjeleníteni kívánt nyíltlevelet küldd a nyiltlevel (kukac) gmail (pont) com címre. Célom az ügyfél bosszantás csökkentése.

Linkek


Áramütés ellen

2008.06.28. 14:20 | userbarát | Szólj hozzá!

Köszönet az Auchan Soroksárnak, hogy a bevásárlókocsik elejére rögzített lánccal földelte a kocsikat, így nem kell többé elviselnem az elektrosztatikus feltöltődés miatti áramütéseket.

Elég sok idő telt el ahhoz, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a bevásárlókocsit alkalmazó üzletek, nekem rendszeresen problémát okozott az áramütés.

Örömmel tapasztaltam ezt az egyszerű megoldást, igazán eszébe juthatna más cégeknek is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlevel.blog.hu/api/trackback/id/tr4543369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása