Nyíltlevél

Javaslatok és panaszok helye, olyan cégeknek, kiknek nincs vagy nem elérhető az ügyfélszolgálata. Küldd el Te is az észrevételed, itt nyíltan beszélhetsz! Remélem, hogy ezzel a fórummal hozzájárulunk a szolgáltatások minőségének javításához. Megjeleníteni kívánt nyíltlevelet küldd a nyiltlevel (kukac) gmail (pont) com címre. Célom az ügyfél bosszantás csökkentése.

Linkek


Webes időpontfoglalás okmányirodába

2008.05.23. 10:37 | userbarát | Szólj hozzá!

Szolgáltatás: Magyarország.hu ügyfélkapu

 

Tisztelt Tartalomfejlesztők!

Hasznos dolognak tartom az ügyfélkapu szolgáltatásait, bár most használtam először.

Okmányirodába foglaltam időpontot.

Egy kérésem lenne: kérem, hozzanak létre egy oldalt, ahol fel van sorolva az okmányirodák címe, elérhetősége.

Budapesten, a lakóhelyemtől távol dolgozom, és nem tudom, hol van a közelben okmányiroda. Az időpontot sikerült lefoglalni a megfelelő kerületben, de nagyon nehéz információt találni arról hogy konkrétan hol is van az okmányiroda. A kinyomtatott foglalás-igazoló lapra is fel lehetne tenni az iroda címét, de még a kiválasztás előtt is lehetne adni információt, hogy hol találhatóak az okmányirodák. Ez segítené a megfelelő iroda kiválasztását.

Végül találtam egy erre való honlapot, ami tényleg jó, ezt tudtam használni: http://holmivan.valami.info/okmanyirodak-terkepe/okmanyiroda

Jó lenne, ha ezek ez információk itt is, hivatalos helyen is elérhetőek lennének.

Remélem ötletem hasznosnak tartják, és megvalósítják.

Sajnos, hiába próbáltam elérhetőséget találni, a weboldalon nincs emailcím, és a webes üzeneteküldő oldal sem működik, legalábbis nem ad semmilyen visszajelzést.

Üdvözlettel,
ügyfélbarát felhasználó

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlevel.blog.hu/api/trackback/id/tr82483647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: magyarország.hu ügyfélkapu
süti beállítások módosítása